Timisoara, noi workshop-uri: „Fii leaderul propriei cariere” și ”Networking Strategic”

Amalia Sterescu \ Timisoara, noi workshop-uri: „Fii leaderul propriei cariere” și ”Networking Strategic”

Revin cu plăcere la Timișoara pentru a susține în premieră 2 workshop-uri interesante:

1. Workshop „Fii leaderul propriei cariere” – Timișoara:

Uneori pare confuz și dificil demersul pe care trebuie să-l desfășori pentru a porni pe un drum diferit. Într-adevăr, schimbarea carierei nu se întâmplă peste noapte, ci implică scopuri bine definite și multă muncă. Te invit la workshopul „Fii leaderul propriei cariere” pe 29 martie pentru a învăța pașii pe care trebuie să îi faci pentru schimbarea job-ului/carierei, repoziționarea ta în interiorul sau exteriorul organizației, promovarea expertizei tale prin întărirea brandului tău personal.

Interval: 9-17

Preț: 400 RON plus TVA

2. Workshop Networking strategic, la Timișoara:

La workshop-ul  de Networking Strategic din 30 martie, vei învăța că networking-ul este un web de relaţii utile pe care le construieşti de la 0. Mai mult, are scopul de a susţine anumite iniţiative specifice pe care tu, ca leader, le coordonezi. Poţi demara acest proces prin a-ţi pune următoarele 2 întrebări:

a) Care sunt persoanele pe care le cunosc şi care apreciază abilitatea mea de a avea succes cu această specifică iniţiativă strategică?

b) Am în acest moment suficient capital social construit cu acea persoană – astfel încât să-l consum pentru această iniţiativă şi pentru a avea success în lansarea acesteia?

Interval : 9- 13

Preț: 250 RON plus TVA

Înscrie-te folosind formularul de mai jos sau la adresa office@amaliasterescu.ro

Puteți opta pentru înscriere la oricare dintre aceste programe sau la ambele. Locația va fi anunțată în timp util cursanților.

Vă aștept cu drag, în perioada 29-30 martie, la Timișoara!

[form form-5]

Data articol: 12 martie 2015
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design