Vrei ca brandul tău personal să strălucească? Tu decizi CÂND! CUM? Te ajut eu!

Amalia Sterescu \ Vrei ca brandul tău personal să strălucească? Tu decizi CÂND! CUM? Te ajut eu!

Ți-ai dorit vreodată foarte mult să avansezi în interiorul organizației, dar nu știi cum, alții sunt cei care se fac remarcați și nu tu? Ți-ai dorit vreodată foarte mult acel job care ți se potrivea ca o mănușă, dar pe care nu înțelegi nici până acum cum de l-ai ratat? Ai strâns în tine temeri, frustrări, anxietăți și simți cumva cum corabia ta e în derivă sau, ba mai mult, e aproape de o mare eșuare?

Nu ți se întâmplă numai ție. Am trecut personal prin astfel de experiențe. Îmi amintesc și acum, pe la începutul carierei mele manageriale când îmi doream foarte tare o poziție de director în organizația în care lucram. Construisem o echipă grozavă, la asta mă pricepeam cel mai bine. Aveam performanță și credeam, cu inocența începătorului în hășisul corporatist că, dacă voi avea rezultate foarte bune, șefii mă vor remarca și promovarea va veni. Nimic mai fals. Alții erau tot timpul cei remarcați și promovați. Pentru că ei știau să iasă în față în timp ce eu acționam mai mult ca un regizor de platou care putea să facă astfel încât totul să funcționeze perfect, însă își lăsa opera să vorbească de la sine. Mare eroare. Câștigau întotdeauna cei care erau mai vocali, care știau când și cum să se facă vizibili, cei care aveau mentori sau „avocați” pe lângă persoanele de decizie… .

Din erori am învățat. Și, la un moment dat, am decis că și eu pot străluci în interiorul organizației mele, și eu am o voce ce merită ascultată în întâlniri sau ședinte importante, și eu pot face networking strategic, și eu îmi pot cultiva prin mijloace proprii un brand personal. Din momentul în care am înțeles că eu eram cea mai mare barieră a mea – mi-am pus motoarele în funcțiune astfel încât să strălucesc conform adevăratului meu potențial. Și am reușit. Am cucerit, pas cu pas, orice puteam cuceri ierarhic, dar cel mai important: mi-am construit o carieră, am construit echipe performante și am cultivat, la rândul meu, lideri!

Dacă vrei să știi cum îți poti construi chiar tu propriul brand personal în interiorul organizației tale pentru a-ți atinge mai rapid obiectivele în carieră, vino alături de mine, pe 18 și 19 septembrie, la București, când voi sustine, în premieră, un program de instruire pe construirea brandului personal în interiorul organizației. O combinație utilă de introspecție, pregătire în comunicare, brand personal, public speaking, networking strategic și, de ce nu, office politics.

De câte ori decizi să nu faci acel pas înainte, să nu-ți faci vocea auzită în timpul ședințelor importante, de câte ori eziți nu faci decât să ratezi oportunități. Ia aminte, și tu poți străluci! Încetează să mai fii propria bariera!

Pentru înscrieri aici: http://blog.amaliasterescu.ro/calendar-evenimente/managementul-brandului-personal-in-interiorul-organizatiei/

Data articol: 22 iulie 2015
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design