Vice President of Entrepreneurship – PWNRo

Amalia Sterescu \ Vice President of Entrepreneurship – PWNRo

Professional Women’s Network este o reţea dinamică, la nivel mondial, ce interconectează femei active din toate sectoarele şi industriile. Cuprinzând peste 3500 de membri şi mai mult de 90 de naţionalităţi, origanizaţia oferă peste 600 de evenimente în fiecare an, precum şi posibilitatea interacţiunii şi networking-ului constant, prin intermediul unei platforme online. PWN pledează pentru intensificarea şi creşterea numărului de femei în roluri de leadership, atât în afaceri, cât şi în societate. În centrul activităţilor acestei asociaţii stă principiul valorificării potenţialului feminin, atât ca profesionişti, cât şi ca lideri, prin interconectare, împărtăşirea bunelor practici, învăţare continuă şi suport.

untitled

PWN Romania împlineşte anul acesta trei ani de la înfiinţare şi pentru că proiectele mele din ultima perioadă se suprapun peste obiectivele acestei asociaţii, am decis să mă implic tot mai intens în activităţile pe care le desfăşoară, dintr-un rol activ de VP of Entrepreneurship. Le mulţumesc tuturor membrelor organizaţiei pentru încrederea acordată şi pentru că m-au votat să le reprezint din această poziţie!

Pe agenda mea pentru noul mandat se vor regăsi următoarele:

– Sprijin şi consultanţă în clădirea unor rampe de lansare pentru femeile care doresc să părăsească mediul corporatist în favoarea antreprenoriatului

– Devoltarea unor proiecte şi programe în cadrul PWNRo, prin care aceasta să-şi consolideze rolul de lider în rândul asociaţiilor de business dedicate femeilor din România

– Identificarea, facilitarea şi promovarea unor noi oportunităţi de business, atât în cadrul reţelei noastre, cât şi în afara acesteia.

Am încredere că în viitor femeile vor ocupa din ce în ce mai multe roluri de leadership, chiar şi în societatea noastră, dar mai cred şi că depinde de noi să ne urmăm visele, cu pasiune şi determinare, dar şi să ne susţinem reciproc în proiecte. Să avem un parteneriat de succes pentru viitorul nostru comun!

Data articol: 9 aprilie 2014
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design