The Woman 2016

Amalia Sterescu \ The Woman 2016

Acum un an, la Cluj, pe 5 martie am primit la recepția hotelului în care locuiam un pachet pretios de la editura clujeană Școala Ardeleană: primul exemplar din prima mea carte “Tango cu viața”. Am strâns-o la piept ca și cum ți-ai strânge sufletul în brațe! A doua zi, am ținut speech-ul de deschidere la conferința The Woman, singura conferința de women leadership din România ce ne încântă deja de câțiva ani. Acolo, în pauză, în ritmuri de tango, am dat primele 110 autografe, personalizate pentru fiecare cititor în parte. Și acum resimt bucuria acelui eveniment și a acelor clipe.

The Woman, WEB foto Calin Ilea 067

Anul acesta, revin la Cluj pe 10 martie, din nou la The Woman însă de data aceasta în calitate de Ambasador, rol pe care l-am jucat, sper eu, bine în ultimul an de zile. E rândul meu să predau ștafeta de ambasador, să mă adresez celor peste 300 de doamne prezente la eveniment dar și să particip la prima ediție a Galei The Woman ce va avea loc în aceeași zi, seara.

Pentru mine, The Woman este mai mult decât o conferință, e un șirag de amintiri dragi, este evenimentul ce m-a adus prima oară la Cluj și de atunci tot revin, este evenimentul în care Tango cu viața și-a luat zborul către inimile cititorilor mei și totodată evenimentul pe care l-am reprezentat cu mândrie ca Ambasador.

La mulți ani, The Woman, continuă să-ți călăuzești tinerele doamne prin forta speakerilor atent aleși! Continuă să pledezi pentru leadership la feminin în România!

Hai să ne întâlnim la The Woman http://www.thewoman.ro/!

Data articol: 23 februarie 2016
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design