Tango cu viața

Amalia Sterescu \ Tango cu viața

Tango este un stil de dans vibrant și provocator, care a apărut în America de Sud, la granița între Uruguay și Argentina… Un dans pasional, oferind posibilități mutiple de exprimare, improvizație și conexiune între parteneri. Tango înseamnă dorința de a asculta, a înțelege și de a conversa cu partenerul prin acest limbaj unic de dans… Înseamnă echilibru și provocare, armonie în îmbrățișarea dintre cei doi parteneri.

Cu toții dansăm un tango cu viața. Nu vals, un dans care te cucerește prin fluiditate, ci tango, a cărui fluență aparte e dată tocmai de opriri și pauze, pentru ca apoi să continue mai intens. Viața ne pune în față provocări și noi le acceptăm cu pasiune. Viața pare de multe ori confuză și noi avem obligația să restabilim echilibrul. Greutățile și limitele pe care le depășim fac acest tango atât de plăcut de dansat.

Am adunat povești, experiențe și amintiri din acest dans și le-am așezat într-o carte de suflet: „Tango cu viața”, pe care am plăcerea de a o lansa în cadrul conferinței The Woman de pe 6 martie, la Cluj-Napoca.

Cartea poate fi comandata aici

tango cu viata

Data articol: 25 februarie 2015
© 2024 Amalia Sterescu Designed by: Live Design