Subiecte TABU în Business

Amalia Sterescu \ Subiecte TABU în Business

Pentru că îmi doresc să promovez o cultură a dialogului în spațiul online, dar și să facilitez schimbul de idei, experiențe și soluții, lansez o nouă provocare pe pagina mea de facebook: campania “Subiecte tabu în business”.

Vă invit să ne împărtășiți situațiile limită prin care ați trecut, barierele pe care le-ați avut de depășit sau nevoile pentru care mai căutați încă soluții. Veți putea primi răspunsuri de la ceilalți fani ai paginii și cu siguranță de la mine, pornind de la experiența și expertiza mea de Career Transition Coach.

Vom încerca să dezvoltăm un dialog din care fiecare să iasă mai bogat la capitolul idei sau experiențe!

Putem începe prin a vorbi despre:

Sau orice alt subiect care vă preocupă.

Împărtășiți experiențele voastre și mai ales, puneți cât mai multe întrebări. Eu vă voi răspunde personal, fiecăruia în parte, și voi publica pe blogul meu unele dintre cele mai interesante întrebări, povești, experiențe semnalate de voi (sub protecția anonimatului), însoțite de recomandările propuse de mine.

Vă invit la dialog, chiar și în mediul online! Cred că e cea mai bună formă de a dezvolta un bagaj de cunoștințe, experiențe și idei, de pe urma cărora să beneficiem cu toții, îmbunătățindu-ne viața!

Vă mulțumesc!

Data articol: 8 mai 2017
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design