Speaker la Business Days Bucureşti 2013

Amalia Sterescu \ Speaker la Business Days Bucureşti 2013
Conferinţele Business Days tratează în ediţiile din anul 2013 o serie întregă de valori pe care credem că în noua paradigmă economică fiecare om de afaceri, fie că este antreprenor, fie ca este manager, ar trebui sa le aibă sau să le ia în calcul în vederea adoptării lor, pentru a face faţă cu success provocărilor vremurilor pe care le trăim. (http://bucuresti2013.businessdays.ro/homepage/conferintele-business-days/)
 
La ediţia de la Bucureşti, am fost invitată să vorbesc despre Leadership şi Excelenţă:  5 erori întânite în acţiune. 
 
Dacă doreşti să mă urmăreşti în cadrul conferinţei Bucureşti Business Days, care va avea loc în perioada 10-11 decembrie la Universitatea Romano-Americana, poţi beneficia de una din cele 3 invitaţii de tip PREMIUM2 în valoare de 120 euro fiecare dacă răspunzi la întrebarea “Care e diferenţa între un leader şi un manager?” (printr-un simplu comentariu la aceasta postare). Voi alege câştigătorii dintre răspunsurile cele mai creative. 
 
Termenul limită pentru înscriere la concurs este 3 decembrie, ora 12.00. 
 
UPDATE:
 
Vă mulţumesc tuturor pentru implicarea în concurs!
 
Sunt plăcut impresionată de numărul mare de răspunsuri primite şi sunt convinsă că dacă vă veţi cultiva şi mai departe creativitatea şi o veţi completa cu muncă şi dedicaţie, proiectele voastre se vor realiza unul câte unul.
 
Aş fi vrut să pot oferi mai multe invitaţii, dar locurile fiind limitate, mă voi rezuma acum la trei, urmând să mă revanşez cu următoarea ocazie.
 
Alegerea celor mai bune răspunsuri nu a fost uşoară, aşa că în final am tras la sorţi trei nume norocoase de pe lista scurtă a celor mai creative răspusuri.
 
Astfel, câştigătorii sunt:
 
1.Mihaela Tudorie
2.Ana Maria Pacesila
3. Nae Tarabugeac
 
Pentru informaţii legate de procedura de înscriere, vă rog să îmi transmiteţi un mesaj pe adresa: hello@amaliasterescu.ro
 
UPDATE 2:
 
Pentru că mi-am dorit foarte mult să pot recompensa toţi participanţii la concurs, partenerii mei de la Business Days (cărora le mulţumesc) mi-au sărit în ajutor cu încă 10 bilete PLUS 2, la evenimentul din 10-11 decembrie.
 
Vă rog pe toţi cei care au lăsat comentarii să îmi scrieţi câte un mesaj pe adresa: hello@amaliasterescu.ro, pentru a vă comunica detalii privind înscrierea.
 
Vă mulţumesc!
Ne vedem la Bucureşti Business Days!
 
Data articol: 29 noiembrie 2013
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design