Și tu poți străluci în interiorul organizației tale prin cultivarea brandului tău personal!

Amalia Sterescu \ Și tu poți străluci în interiorul organizației tale prin cultivarea brandului tău personal!

Adeseori îinteracțiunile cu clienții mei, ei vin cu întrebări sau cerințe de genul celor de mai jos. Tregăsești și tu în ele?

– Corporatist, vreau să promovez mai rapid ierarhic? Cum pot face asta?

– Lucrez îmultinațională și sunt recent revenită din concediu de maternitate. Cum să fiu vizibilă din nou?

– Am un șef nou. Cum să îmi demonstrez competența astfel încât să fiu luat în considerare pentru noul rol de leadership disponibil?

– Am fost promovată într-un nou departament. Înainte eram foarte vizibilă și expusă în vechea echipă, acum mai puțin. Cum să strălucesc din nou?

– Îmi doresc să-mi construiesc o carieră în această companie, șanse ar fi, însă nu știu cum să trec de furcile caudine ale “office politics”…

– Mi-am construit o carieră în interiorul organizației mele, însă aș vrea cumva să-mi construiesc o vizibilitate șîn exteriorul companiei, cred ca va fi util și companiei șclienților ei, dar și mie pe termen lung. Ce mecanisme am la dispoziție?

– Sunt o persoană introvertită, timidă aș spune. Știu că în unele arii sunt mult mai competent ca și contra candidații mei, însă timiditatea mea mă face să fiu retras, să nu ies în evidență și asta mă face invizibil în ochii șefilor mei…

– Sunt liber profesionist, cum să fiu mai vizibil în piață astfel încât să atrag mai mulți clienți?

– Mi-am construit recent o firmă mică, sunt antreprenor. Cum să-mi promovez brandul personal astfel încât business-ul meu să beneficieze din acest proces?

Bazându-mă pe o experiență de 16 ani în mediul corporate, timp în care am creat echipe de la zero și am promovat ierarhic în mod constant, înțeleg perfect nevoile exprimate mai sus. În procesul meu de tranziție de la corporate la antreprenoriat am muncit constant în definirea și promovarea cu succes a brandului meu personal ca antreprenor și înțeleg perfect dificultățile acestui gen de tranziție.

De aceea, am implementat în premieră îRomânia programul „Managementul brandului personal în interiorul organizației”. Acest program înglobează pe parcursul a două zile intensive de training atât elemente de construire a brandului personal în interiorul organizației, coaching pe ascensiune în carieră, curs intensiv de public speaking, cât și elemente de networking strategic!

Cui se adresează?

– Oricărui angajat din mediul corporate ce își propune să promoveze pe scară ierarhică și are nevoie să înțeleagă mai bine mecanismele prin care își poate cultiva brandul personal în interiorul organizației!

– Membrilor programelor de pepiniere în leadership/ talente.

– Managerilor seniori ce își setează obiective ambițioase de promovare în carieră și dezvoltare a brandului personal.

– Managerilor de resurse umane sau de management al talentelor îorganizații.

– Antreprenori la început de drum, freelanceri.

Ce vei învăța?

– Ce este brandul personal și cum îpoți cultiva!

– De ce este necesară introspecția și feedback-ul extern pentru a da o direcție brandului tău personal  exerciții practice!

– Care este misiunea brandului tău personal – cum o identifici, cum o enunți și cum o comunici în interiorul organizației tale!

– Să vorbești eficient în public în cadrul ședințelor de management, îfața echipei sau în mediul extern!

– Cum să înveți să faci networking strategic pentru a-ți pune îevidență mesajele propriului tău brand! Exerciții practice.

– Personal branding șplanul tău de carieră – cum le îmbinăm armonios? Cum îți vei evalua progresele!

– Sfaturi individuale de progres îcarieră!

Dacă subiectul ți se pare atractiv și util pentru dezvoltarea carierei tale, atunci te aștept pe 18/19 septembrie 2015 la cursul „Managementul brandului personal în interiorul organizației”. Și numai în lunile iulie și august poți beneficia de un tarif promoțional, așadar înscrie-te acumhttp://blog.amaliasterescu.ro/calendar-evenimente/managementul-brandului-personal-in-interiorul-organizatiei/

Data articol: 27 iulie 2015
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design