SALES & MARKETING EXCELLENCE MASTERCLASS

Amalia Sterescu \ SALES & MARKETING EXCELLENCE MASTERCLASS

 

Unul dintre cei mai populari speakeri internaționali – David Tovey – vine la Bucuresti, pe 21 Aprilie 2017 pentru a sustine programul Sales & Marketing Excellence Masterclass!

Cu o experiență de 30 de ani în leadership, sales & marketing – David Tovey este în prezent sales leadership coach, speaker internațional și autor al bestseller-ului Principled Selling – How to Win More Business Without Selling Your Soul”. Află mai multe informații despre David Tovey aici:  www.davidtovey.com

Dacă dorești să afli răspunsurile câstigătoare la cele mai mari provocări ale leaderilor din vânzări în 2017 înscrie-te la Sales & Marketing Excellence Masterclass!

Vei afla mai multe informații despre:

Voi avea  plăcerea să susțin ca guest speaker în cadrul acestui eveniment, o sesiune de Personal Branding pentru forța de vânzări. Cu această ocazie, vei înțelege cum un proces de personal branding te poate ajuta să atragi mai mulți clienți și cum poate fi un real suport pentru realizarea obiectivelor tale de business.

Înscrie-te sau recomandă acest eveniment oricărui profesionist în vânzări și marketing, leader al echipelor de vânzări și marketing, manageri de brand & social media, traineri în vânzări și marketing, CEO, antreprenori.

Înscrie-te aici cu codul Referred by Amalia Sterescu

Te așteptăm cu drag pe 21 aprilie la București!

 

Data articol: 2 martie 2017
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design