Recomandare Conferința “Good leaders manage teams. Great Leaders change lives”

Amalia Sterescu \ Recomandare Conferința “Good leaders manage teams. Great Leaders change lives”
Conferinta Agape

Dacă vrei să experimentezi coaching-ul și să afli cum poate acesta să te ajute să-ți descoperi scânteia de care ai nevoie în viața ta, îți recomand Conferința Internațională de Coaching de la Cluj: „Good leaders manage teams. Great Leaders change lives”

Este o conferință marca AGAPE – International Coaching Conferences, cu speakeri internaționali, 6 workshop-uri practice, la care sunt așteptați peste 350 de participanți. Dacă ești din Cluj ai un motiv în plus să te înscrii la conferință care aduce la Cluj-Napoca 4 speakeri internaționali de la care veți avea cu ce să rămâneți și care sunt sigură că vă vor da de gândit. Atât prin perspectiva pe care o oferă la nivel de leadership, cât și la nivel de dezvoltare personală și profesională.

“Good leaders manage teams. Great Leaders change lives”

În 27 martie 2019, la Cluj-Napoca, AGAPE International Coaching Conference Cluj își propune să reunească leaderi, manageri și coachi la conferința cu tema: “Good leaders manage teams. Great Leaders change lives”. Conferința are loc la Grand Hotel Italia și se va desfășura în limba engleză.

Veți avea ocazia să vă întâlniți și să-i ascultați pe: Dr. Ben Koh și Richard Barrett. 

Dr. Ben Koh, MCC este unul dintre cei mai influenți lideri din coaching-ului transformațional. Este fondatorul Coach Masters Academy, o academie de coaching cu o prezență globală în peste 18 țări. Veți avea șansa să lucrați cu el în timpul unei pregătiri de 3 zile în cadrul programului Transformational Coach.

Richard Barrett este Autor, speaker și lider internațional recunoscut în evoluția valorilor umane în business și societate. El va explora conceptul leadership-ului bazat pe valori în cadrul conferinței “Good leaders manage teams. Great Leaders change lives”.

Rezervă-ți un loc la conferință și fii printre cei care vor avea ocazia de a se întâlni cu leaderi care vă pot oferi inspirația sau motivația care poate să vă schimbe viața. Pentru a beneficia de o reducere de 10% la achiziția biletelor, folosește codul: AMA10

Ofer și o invitație la această conferință acelui leader care răspunde în comentariu la acest articol la întrebarea:

“Care a fost cea mai interesantă provocarea de leadership din 2018 pe care ai reușit să o soluționezi în mod cert?”  

Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți în emisiunile următoare Live – Altfel de Răspunsuri, de pe pagina de facebook.

Data articol: 4 februarie 2019
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design