Public Speaking se învață de la profesioniști!

Amalia Sterescu \ Public Speaking se învață de la profesioniști!

Pentru că „Toamna profesioniștilor” este în plină desfășurare, continuăm seria inițiativelor de educație în public speaking prin proiectul „Public Speaking se învață de la profesioniști”. Ne propunem astfel să lărgim sfera eforturilor noastre și să ajungem la cât mai mulți profesioniști cu sfaturi utile pentru actualii și viitorii public speakeri.

Au răspuns pozitiv inițiativei noastre o serie de profesioniști, experimentați în public speaking, iar lista se extinde săptămânal! Demarăm astfel o serie complexă de articole și materiale video prin care dorim să împărtășim cât mai multe trucuri despre cum să fii memorabil pe scenă și cum poți evita greșelile din care acești lideri au învățat la rândul lor.

Pe lângă efortul constant de a introduce public speaking în școli, Public Speaking School accelerează astfel efortul de perfecționare al viitorilor profesioniști în public speaking prin această serie de lecții preluate direct de la cei care au succes pe scenele evenimentelor de business din România.

Daca ești public speaker și vrei să ni te alături acestui efort de educare contactează-ne aici!

Public speaking se învață de la profesioniști. Învață și tu!

Data articol: 6 octombrie 2015
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design