Povești de viață

Amalia Sterescu \ Povești de viață

Dragi prieteni, pentru că Viața înseamnă trăire, am decis să lansez pentru voi o nouă provocare: campania “Povești de viață”, prin care vă invit să ne cunoaștem mai bine, să interacționăm și să profitați de ocazia de a împărtăși poveștile voastre de viață, să spuneți ce experiențe (fericite sau mai puțin fericite) ați avut în carieră, relații, motivație în viață etc.

Scopul acestei campanii este de a învăța din experiețele voastre de viață și de a ne cunoaște mai bine, asimilând totodată morala din poveștile împărtășite. Pentru că orice poveste aduce cu sine o învățătură, un model comportamental pe care-l adoptăm în urma experienței.

Ca semn al prețuirii mele pentru răspunsul vostru pozitiv la provocarea mea și relatarea unui fragment din povestea voastră de viață – printr-un comentariu pe pagina de Facebook “Tango cu viața” – ofer un cadou pentru cea mai frumoasă poveste. Autoarea celei mai frumoase povești va primi un exemplar din cartea mea „Tango cu viața” pentru ea și un al doilea exemplar gratuit. Acest exemplar îl va putea trimite cu autograf și dedicație specială unei prietene, care ar avea nevoie de un mesaj de încurajare în acest moment al vieții ei. Ambele cărți vor fi livrate gratuit, la adresele indicate, cu autograf din partea mea.

Acum, despre desfășurarea campaniei: fiecare săptămână va avea o anumită temă. Astfel, pe parcursul unei luni, cât durează campania, vom avea:

9-16 noiembrie: Săptămâna dragostei

17-24 noiembrie: Săptămâna carierei

25-30 noiembrie: Săptămâna îndrăznețelor

1-8 decembrie: Săptămâna câștigătoarei

Așadar, astăzi începem Săptămâna dragostei!

Vă invit să împărtășiți experiențele voastre în materie de relații personale, sfaturi, povești, învățăminte, întâmplări. Puteți posta textele vostre însoțite de fotografii (dar nu obligatoriu) sau puteți să-mi trimiteți un mesaj privat și voi posta eu, la final, fragmentele relevante (fără numele vostru, dacă așa vă doriți). Dacă vă simțiți cu adevărat inspirate, puteți să trimiteți chiar mesaje video! Oricum ar fi, vă invit să povestim!

 

Spune-mi povestea ta!

 

#tangocuviata #povestideviata #saptamanadragostei #saptamanacarierei #saptamanaindraznetelor #saptamanacastigatoarei

Data articol: 8 noiembrie 2016
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design