Outsourcing Advisors

Amalia Sterescu \ Outsourcing Advisors

Susţin potenţialul extraordinar al României ca destinaţie de outsourcing pentru corporaţii din lumea întreagă. Pentru a fi interesantă, primul şi cel mai important pas necesar pentru orice comunitate, este investiţia în educaţie.

În acest scop, am experienţă în a identifica nevoia de instruire în domeniu şi organizez programe de formare şi dezvoltare pentru echipe ce activează în industrie (BPO, Shared Service Centers, Contact Centers).

Pentru cei ce urmăresc o carieră în domeniu, facilitez internship în cadrul unităţilor ce furnizează servicii de outsourcing şi dezvoltarea unor competențe de leadership prin programe personalizate de instruire şi coaching.

Mă implic în bună informare a comunităţilor de business asupra celor mai noi trenduri, noutăţi sau schimbări în outsourcing şi facilitez evenimente destinate lor cu scopul de a împărtăşi bune practici, networking, experienţe de învăţare prin Outsourcing Club. Susţin “Catedra de outsourcing”, instituţie informală specializată în cultivarea competențelor necesare mediului corporatist şi industriei de outsourcing.

Mai mult, ofer webinars, mentoring şi suport în carieră pentru membrii comunităţii Outsourcing Advisors. Promovez profesioniştii din industria de outsourcing şi facilitez talent sourcing pentru roluri de middle şi senior management sau specialişti de nişă.

Pot fi un suport pentru start-up service centers sau lansarea de noi operaţiuni pe teritoriul României, oferind servicii de consultanţă pentru asesare locaţii, exemple de bune practici, turul principalilor operatori, accelerare start-up sau suport post implementare şi acţionez ca o resursă pentru marile firme de consultanţă interesate să aibă un contact local în România.

Fac lobby şi susţin România ca destinaţie preferată de outsourcing în Europa de Est participând ca public speaker la evenimente internaţionale.

[button link=”http://blog.amaliasterescu.ro/contact/”  bg_color=”#c54c52″ border=”#AB3C41 „]Vreau să colaborăm![/button]

 Mă poţi contacta pentru:

[unordered_list style=”star”]

[/unordered_list]

Ca suport pentru comunitatea de outsourcing, am dezvoltat platforma www.outsourcingadvisors.ro, un alt proiect Amalia Sterescu, care oferă sfaturi utile, consultanță, hotnews din domeniul outsourcing şi un networking eficient pentru afacerea ta.

logo_outsourcingadvisors_romania

[hr][/hr]

[button link=”http://blog.amaliasterescu.ro/contact/”  bg_color=”#c54c52″ border=”#AB3C41 „]Vreau să colaborăm![/button]

Data articol: 1 noiembrie 2013
© 2024 Amalia Sterescu Designed by: Live Design