Outsourcing Advisors, primul portal dedicat profesioniștilor din outsourcing, împlinește 3 ani

Amalia Sterescu \ Outsourcing Advisors, primul portal dedicat profesioniștilor din outsourcing, împlinește 3 ani

Outsourcing Advisors (OA), primul portalul dedicat profesioniștilor din outsourcing, împlinește 3 ani, iar echipa sa de consultanți se extinde pentru a răspunde nevoilor de instruire ale profesioniștilor locali din outsourcing.

În 2012, când am creat prima platformă online pentru comunitatea românească de outsourcing, am avut un singur scop principal: de a contribui cu expertiza mea la un nivel superior de cunoaștere și de a sprijini avansarea României în top 50 destinații pentru outsourcing din lume!

De ce motto-ul nostru este: Conectează, Educă, Oportunitate?

Noi conectăm! În timp ce în Polonia sau în alte hub-uri europene de outsourcing există Guvernul și instituții private care pot oferi rapid informații valoroase pentru potențialii investitori în spațiul lor de outsourcing, în România, am fost de multe ori contactată de companii ce doreau cu ardoare statistici, informatii, tendințe în ceea ce privește industria românească de outsourcing, legislație, o centralizare de resurse, operatori existenți etc. Din 2012 jucăm acest rol în cadrul industriei locale – suntem astăzi un furnizor de informații, conectam potențialii investitori în spațiul românesc de outsourcing cu furnizorii locali, vom accelera start-up-uri, acționăm ca un ambasador demn pentru outsourcing-ul românesc peste hotare. Din 2012, ne informăm zi de zi, prin intermediul platformei noastre online, asupra a ceea ce este nou în domeniu. De asemenea, am fost prima companie care a început să localizeze pe hartă pe cei mai mulți dintre principalii jucatori de outsourcing din fiecare oraș românesc!

Noi educăm! Noi nu oferim doar informații potențialilor investitori în spațiul românesc de outsourcing, ci am preluat, de asemenea, rolul de a fi cea mai bună companie care poate oferi instruire personalizată și de nișă pentru profesioniști locali de outsourcing. Trainerii nostri seniori au creat programe personalizate – de la „Înțelegerea de bază a modului în care funcționează BPO & CSS” la programe complexe de „Telesales” sau „Negociere avansată”, cu clienți din diferite culturi. Este bine cunoscut faptul că în spațiul de externalizare, un manager poate obține roluri mai multe și mai complexe într-un interval scurt de timp, expunerea la schimbare și complexitate generează o accelerare a dezvoltării competențelor lor. Mentorii noștri sunt capabili să asigure o tranziție eficientă a managerilor la roluri mai complexe de conducere, ei vor ghida managerii de outsourcing pentru a gestiona mai bine noi responsabilități, noi strategii, schimbare. Prin coaching, susținem liderii Centrelor de Servicii Partajate (Shared Service Centers) pentru a spori ciclul de viață al unității lor de afaceri, pentru a fi în măsură să atragă mai multe afaceri și să fie capabili să facă față expansiunii rapide. De asemenea, avem experiență în sprijinirea echipelor de management și liderilor HR în a pune în aplicare programe de succes de management al talentelor și a planurile de succesiune pentru persoanele lor cheie.

Noi generăm oportunități!

De la lansarea noastră în 2012, am înțeles importanța pe care o avem în a construi o comunitate de profesionisti de outsourcing. În 2012 am lansat campania „Sunt profesionist în outsourcing” și am promovat si intervievat numeroși profesioniști în outsourcing pe platforma noastră, în scopul de a crește vizibilitatea asupra acestei noi industrii. În 2014 am lansat primul Club de Outsourcing din România, o comunitate de profesionisti în outsourcing care au acces la studii specifice pentru industria noastră sau pentru care vom organiza evenimente specifice, cum ar fi rețele „Dezvoltarea leadership-ului interior” – eveniment conceput pentru liderii Cluj HR Outsourcing.

Suntem bucuroși să anunțăm că vom fi în măsură să asistăm mai bine comunitatea Clubului nostru de Outsourcing prin parteneriatul recent semnat cu Deloitte România. În acest mod vom fi în măsură să oferim membrilor noștri studii, statistici și tendințe în funcție de nevoile lor.

Începând din anul 2015, Outsourcing România este un partener strategic al revistei Diplomat și am făcut parte din juriul care a selecționat primii câștigători ai Galei Outsourcing din România. Vom încuraja prin influența noastră în comunitatea noastră locală o participare mai mare și viitori nominalizați la Premiile Galei 2016 pentru a susține jucătorii din această industrie.

Outsourcing Advisors va continua să fie principalul hub de informații pentru comunitatea românească de outsourcing în 2016. Vom continua eforturile noastre de a educa comunitatea prin programe specifice, personalizate și unice. În acest mod, vom contribui la o industrie mai consolidată de outsourcing în România și, de asemenea, la continuitatea în acest spațiu. Credem cu tărie că numai prin construirea acestui sentiment de comunitate vom fi în măsură să generăm o mai mare recunoaștere în industria care a creat cel mai mare număr de locuri de muncă în România începând cu anul 2005.

Amalia Sterescu – CEO & Fondator Outsourcing Advisors

 

Data articol: 10 noiembrie 2015
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design