Bun-simț/ON

Amalia Sterescu \ Bun-simț/ON

De câte ori retina nu ți-a fost iritată de hârtia aruncată din Mercedesul luxos din fața ta..? Ori, de câte ori nu i-ai boscorodit pe cei care nu schițează niciun gest să se dea la o parte atunci când o ambulanța grabită încearcă cu disperare să-și facă loc în traficul infernal? Și dacă totuși își face – automat vreo doi isteti se ”lipesc” de spatele ei ca în spatele unui spărgator de gheață…  Ori, de câte ori, în viața de zi cu zi  realizezi cu iritare că, regulile de bun simț, pur și simplu nu sunt făcute pentru unii dintre concetățeni? E suficient să dai căutare dupa cuvântul ”gherțoi” secțiunea fotografii – în Google și înțelegi la ce mă refer…

Într-o bună zi am decis să nu-mi mai spun ”Așa-i în  România!” ori ”N-avem nicio șansă” și mi-am propus așa, ca o mică picătură într-un mare pahar, să lansez un demers de educație prin puterea caricaturii!

Zis și făcut! L-am cooptat pe Mircea Gheorghe – caricaturist și suntem pregătiți să lansăm începând de mâine, în fiecare zi de vineri –  până în luna septembrie, campania ”Bun-simț/ON” ! Campania se va desfășura pe pagina mea publică de Facebook https://www.facebook.com/amaliasterescu.ro/ și pe canalele de comunicare ale artistului Mircea Gheorghe.

Despre Mircea Gheorghe:  îi place să spună despre sine că este un fost  corporatist cu mulți ani de experiență în sales si marketing, expert  ce a decis ceva mai recent să-și urmeze simțul artistic și antreprenorial. Publică caricatură de la 18 ani, umorul lui subtil, spiritul ironic și creativitatea sa au fost transpuse în sute de caricaturi apărute atât în țară cât și în străinătate. Pentru că paleta sa de sentimente avea nevoie de mai multe forme de exprimare, în ultimii ani a început să picteze.  Mai multe despre povestea sa găsiți pe Facebook la https://www.facebook.com/postulzilei/ ori pe www.mirceagheorghe.ro

Dacă și tu ești pasionat(ă) de caricatură și vrei să contribui la această campanie cu propriile lucrări, le aștept cu interes pe office@amaliasterescu.ro !

Așadar începând de mâine, în fiecare vineri pe https://www.facebook.com/amaliasterescu.ro/ avem  Bun-simț/ON, un demers de educație prin puterea caricaturii.

 

 

 

 

 

.

Data articol: 27 iulie 2017
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design