Networking-ul, vital pentru business-ul tău! Înscrie-te la următorul curs!

Amalia Sterescu \ Networking-ul, vital pentru business-ul tău! Înscrie-te la următorul curs!

Cu siguranţă ai auzit că ai nevoie să cunoşti cât mai multă lume, pe principiul ‚‚nu contează ce ştii, ci pe cine ştii’’. Dacă asta e strategia cu care porneşti la drum, ai pierdut deja startul. Pentru că doar dacă înţelegi ce înseamnă networking-ul şi ce etape presupune, poţi să-l stăpâneşti cu succes.

Dacă ţi se pare agasant, enervant, epuizant, să interacţionezi cu diverse persoane, la diverse evenimente şi să le mai şi contactezi ulterior, trebuie să-ţi spun că pot să te ajut. Dacă ai şti exact cu ce categorii de oameni şi cu ce personalităţi ai de-a face, deja ai scuti 90% din efort şi abordarea lor ţi-ar părea o joacă.

La multitudinea de responsabilităţi cu care jonglezi în fiecare zi, probabil ţi-ai spus de multe ori că networking-ul este exact cireaşa aceea de pe tort, pe care poţi s-o laşi pentru ocaziile speciale. Ei bine, o astfel de gândire explică mult din stagnarea ta din ultima perioadă. Pentru că diferenţa între un manager şi un lider în business o dă exact abilitatea de a face networking strategic. Iar networking-ul strategic nu este orice fel de networking. Ci este acela care-i ajută pe lideri să privească dincolo de industria în care operează, să fie în pas cu evoluţiile tehnologice, cu know-how-ul din domeniile cele mai avansate, cu ceea ce determină succesul în alte business-uri. Un manager care face networking strategic este un lider care are viziunea de ansamblu şi poate alege care este cartea pe care va paria.

Acum ştii de ce este networking-ul atât de valoros? Pornim la drum împreună?

Următorul meu curs de Networking Strategic se va desfăşura sâmbătă, 22 martie, la Bucureşti.

Taxa de participare: 75 de euro

Pentru înscriere, te rog să completezi formularul de mai jos până vineri, 14 martie (*Locuri limitate).

Te voi contacta direct pentru detalii privind agenda, modalitatea de plată şi locaţia cursului.

Detalii si inscriere

Data articol: 21 februarie 2014
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design