La început de Aprilie 2016

Amalia Sterescu \ La început de Aprilie 2016
 1. Pe 1 aprilie, guvernul a aprobat legea prin care nu mai există plafon pentru concediul de maternitate al mamelor și uite asa și mamele din zona corporate ce plătesc ani de zile bani frumoși la bugetul de stat se pot bucura pe perioada îngrijirii copilului de venituri decente pe măsura pregătirii lor.
 2. Pe 1 aprilie, strada mea, care a fost spartă și cârpită la loc de vreo șase ori în ultimele luni a fost asfaltată din nou!
 3. Pe 1 aprilie, ies cu masina de la spălătorie și supriză: nici fir de praf după prima ora de mers prin București!
 4. De 1 aprilie, un politician și-a dat foc în piața publică, în semn de penitență pentru faptul că a manipulat și a furat din banii publici!
 5. De 1 aprilie ni se comunică oficial ca proiectul cu moscheea chiar a fost o mare păcăleală.
 6. Și tot pe 1 aprilie am rămas fără emisiuni tâmpite la televizor, pe posturile românești, din simplul  motiv că niciun român nu s-a mai uitat la ele de o lună de zile.
 7. Pe 1 aprilie toti hoții pădurilor românești au fost scoși la muncă silnică și vor avea de replantat tot ce au furat și ei și copiii lor.
 8. Pe 1 aprilie a apărut în București autostrada suspendată a lui Oprescu, cea la care visam cu toții, deci adio probleme in trafic! Are și gazon și borduri!
 9. Pe 1 aprilie statul roman a acordat burse tuturor olimpicilor români, premiați la olimpiadele internaționale!
 10. Și tot pe 1 aprilie, profesorii au primit aceleasi salarii și beneficii ca și deputatii României!
 11. Pe 1 aprilie la granițele României e coada la intrarea în țară, toti medicii români plecați la muncă în străinatate au decis să revină în țară și să populeze noile spitale rămase goale.
 12. Pe 1 aprilie, Președintele a postat pe Facebook un scurt video ce include un discurs memorabil pentru țară! 5 minute!!!
 13. Pe 1 aprilie s-au deschis porțile primei închisori private din România, din păcate nu are TV, telefoane mobile și confortul celor de stat.

Deh… e 1 aprilie!

Foto: Laura Bâlc

Data articol: 1 aprilie 2016
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design