Investește în TINE! Nu mai amâna!

Amalia Sterescu \ Investește în TINE! Nu mai amâna!

În luna Octombrie m-am aflat din nou în sala de curs de această dată nu ca și consultant sau facilitator ci pur si simplu ca profesionist dornic să se perfecționeze sub bagheta celor mai buni. Mi-a plăcut atât de mult sentimentul acela că reușesc să-mi smulg timp (culmea) ca să fac ceva pentru mine și dezvoltarea mea personală încât am repetat experiența după două săptămâni. Căci nu-i așa, nu uităm să ne facem ”temele” la job, nu uităm să dăruim celor dragi, avem tot răgazul pentru prietenii noștri dar uneori devenim ultimul sau ultima pe lista de priorități. ”Lasă, poate la anul – îți spui” … Și da, știu că sună ca un clișeu dar investiția în TINE e cea mai prețioasă alegere! Nu mai amâna!

Cu ce poți începe? Cu o întrebare simplă ce necesită un răspuns onest: Ce însemnă pentru tine nivelul următor? Așează pe hârtie răspunsul și treci la acțiune! Acum e momentul să începi să lucrezi pentru a atinge performanța pe care o presupune nivelul următor. Care îți sunt resursele? Dar suporterii? Dar persoanele de la care poți învăța?

În luna Noiembrie lansez campania Early Bird! Numai până pe 10 decembrie 2016 poți alege ce ți se potrivește mai bine din cele  patru programe de dezvoltare profesională http://blog.amaliasterescu.ro/calendar-evenimente/  pe care le voi organiza la începutul anului viitor. Alege în funcție de obiectivele pe care ți le-ai setat în planurile tale de carieră pentru anul 2017!

Sunt curioasă ce te tentează mai mult? Managementul brandului personal? Mastering Public Speaking? Charismatic Leadership? Fii liderul propriei cariere?

Profită de oferta specială și înscrie-te aici http://blog.amaliasterescu.ro/calendar-evenimente/ sau contactează-mă direct la sales@amaliasterescu.ro , tel:021/9003

 

Nu mai amâna planurile tale legate de carieră!

Înscrie-te la următorul sezon al dezvoltării tale profesionale!

Îndrăznește!


Data articol: 31 octombrie 2016
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design