Internship cu Amalia Sterescu

Amalia Sterescu \ Internship cu Amalia Sterescu

Update 06.11.2014: În urma primei etape de recrutare în programul de Internship cu Amalia Sterescu am selectat 13 candidați. Cu aceștia voi desfășura interviuri de evaluare, în funcție de disponibilitatea lor, în intervalul 12 – 14 Noiembrie. Maxim 5 dintre aceștia vor începe programul de Internship.

Pașii următori vor consta în distribuirea rolurilor din cadrul programului de internship și a calendarului de dezvoltare.

Scopul  programului de Internship

Este de a oferi unor tineri la început de carieră oportunitatea de a-și dezvolta anumite abilități de comunicare scrisă și verbală, de a fi expuși la organizarea și demararea de proiecte, de a asista la organizarea de evenimente, de a efectua diverse rapoarte sau de a face networking ca reprezentanți ai proiectelor Amaliei Sterescu. Programul oferă, de asemenea, oportunitatea unor minitraininguri lunare pe diverse teme de comun interes precum și participarea gratuită la evenimentele susținute de Amalia Sterescu. Mentoring și suport constant în realizarea obiectivelor de carieră ale celor incluși în program este tot o caracteristică a acestui program.

Persoana  care va demonstra că are abilități de coordonare va putea prelua după 2 luni rolul de coordonator al voluntarilor în proiectele Amalia Sterescu. La finalul lunii Mai 2015 Amalia Sterescu va face oferte de angajare celor mai buni candidați.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Sunt încântată să văd un interes atât de mare pentru Internshipul pe care l-am pregătit pentru voi. Doresc să mulțumesc tuturor celor 35 de aplicanți. Motivațiile și cuvintele frumoase exprimate în scrisorile voastre mă onorează și mă obligă în același timp.

Datorită numărului mare de aplicanți și a valorii acestora, o să acord mai mult timp perioadei de selecție, pe fiecare etapă:
1) Selecția aplicațiilor
2) Interviu telefonic
3) Interviu face to face

După aceste etape, voi anunța candidații care vor avea ocazia să lucreze alături de mine.
Vă mulțumesc tuturor pentru implicare și abia aștept să ne cunoaștem.

Data articol: 15 octombrie 2014
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design