Început de septembrie la Cluj

Amalia Sterescu \ Început de septembrie la Cluj

Iată că primele proiecte după frumoasa vacanță mă întâmpină la Cluj. Nu pot sta prea mult departe de acest oraș. Mă inspiră oamenii și locul.

Am primit bucuroasă propunerea venită din partea Fundației Rațiu de a le oferi un scurt curs.

Luni, în cursul prezentării Program voluntariat Amalia Sterescu – Ready4life. Sesiune: ”Cum dau glas proiectelor mele”,  voi instrui voluntarii de la Fundația Rațiu. Mi-am propus să le dezvălui câteva tips & tricks atingând următoarele puncte: cum mă prezint personal, cum susțin mai bine obiectivul proiectelor în care mă implic prin public speaking. Modul de desfășurare al cursului va fi unul interactiv, bazat pe exerciții practice.

Marți, de la ora 18:30 voi lua parte în calitate de speaker la evenimentul Girls in Tech ce se va desfășura la Bastionul Croitorilor din Cluj Napoca. Girls in Tech este o rețea internațională care își propune să descopere și să susțină femeile antreprenori care activează în industria tehnologică, să le susțină și să le motiveze prin simplul fapt că le oferă mai multă vizibilitate și o comunitate suport.

Pe lângă aceste două interesante evenimente, voi avea sesiuni de consultanță cu clienți noi și vechi, precum și întâniri cu parteneri pentru a dezvolta proiecte noi.

Ne vedem cu drag la Cluj!

Data articol: 28 august 2014
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design