Începe-ți primăvara în pași de dans!

Amalia Sterescu \ Începe-ți primăvara în pași de dans!

Acum fix un an, anunțam lansarea primei mele cărți, Tango cu viața, o colecție de texte care ilustrează dansul propriu cu viața, o carte ce se încadrează în categoria cărților motivaționale, având scopul de a inspira persoanele pierdute in labirintul corporației, antreprenorii la început de drum sau profesioniştii ce nu mai ştiu cum să se împartă între familie, copii şi job!

Dansul meu cu viața este surprins în 3 secțiuni: Dragoste și Relații, Carieră și Leadership, Îndrăzneşte. Am scris așadar atat despre experiențele frumoase legate de relații, dragoste, cariera dar și despre momentele mai dificile din care oricine își poate lua o pastilă de inspiraţie.

Nu sunt perfectă şi, ca mulţi alţii, mi-am creat de-a lungul vieţii multe bariere….de protecţie. Dar am înţeles că numai conştientizându-le şi dărâmându-le sistematic îmi dau şansa de a fi fericită în viaţa personală sau de a face exact ceea ce îmi place în viaţa profesională.

Care ţi-e visul? La ce te gândeşti când vrei să te relaxezi sau să te concentrezi pe ceva ce-ţi place? Despre ce vorbeşti cu pasiune atunci când cei din jur cu greu te pot combate sau cu greu îţi pot ţine piept? Care e acel gând ce nu-ţi dă pace, dar pe care nu ai curaj să-l rosteşti, să-l transformi în realitate? Ce te face să zâmbeşti şi ce-ţi bucură sufletul?

Acolo e pasiunea ta! De ce o ignori? De ce mai aştepţi? De ce mâine şi nu acum? Ai nevoie de suport? Ai nevoie de încurajări? Ai nevoie de cunoştinţe ca să-ţi duci visul la îndeplinire? Se poate! Strânge în jurul tău armata ta de prieteni (neapărat optimişti), acei oameni care îţi vor fi alături şi când eşti sus, dar şi când eşti jos! Adu-i cu tine în visul tău, cere-le suportul moral, pentru că dacă porneşti pe un nou drum, vor fi multe momentele presărate cu grijă, dificultate, stres, şi o vorbă bună de la cei în care ai încredere va conta.

Tango cu viața nu a ajuns încă la tine? Fă-ți un cadou în luna martie, când cartea va avea un preț SPECIAL pentru tine. Începe-ți primăvara în pași de dans!

Pentru comenzi, ÎNDRĂZNEȘTE: office@amaliasterescu.ro sau 021/9003.

Data articol: 22 februarie 2016
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design