Impresii după prima sesiune ‘First Time As A Manager’

Amalia Sterescu \ Impresii după prima sesiune ‘First Time As A Manager’

Săptămâna trecută am lansat primul program de pregătire în management destinat cadrelor didactice din sistemul privat, structurat şi implementat după un concept propriu. Programul s-a desfăşurat în parteneriat cu Acorns Training Center.

Pornind de la ideea că un cadru didactic cu responsabilităţi manageriale are un rol mult mai complex – nu doar pe cel de educator al tinerei generaţii, dar şi rolul de modelator al viitorilor conducători de şcoală românească – „First time as a manager” a oferit participanţilor informaţii de bază legate de managementul performanţei, rolul liderilor în educaţie, cele mai importante strategii şi procese în conducerea echipelor şi, nu în ultimul rând, tratarea părinţilor ca parteneri în procesul de educaţie.

Participanţii s-au implicat cu entuziasm, nu numai în asimilarea informaţiilor de natură teoretică, dar mai ales în câteva probe practice, cum ar fi: gestionarea unei sesiuni de evaluare a performanţei, simularea unei sesiuni de coaching şi chiar livrarea unui speech unei audienţe restrânse.

FTM1       FTM2

FTM3       FTM4

Impresiile la cald ale unora dintre participanţi au fost captate într-o mini serie de video-feedback, pe care vă invit să o urmăriţi:

Următoarea sesiune a programului „First time as a manager” va fi organizată în Bucureşti, în perioada 27-28 Martie 2014. Vă aştept pe toţi cei interesaţi!

Data articol: 4 februarie 2014
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design