Eu SUNT azi și datorită ție!

Amalia Sterescu \ Eu SUNT azi și datorită ție!

Când ți-ai luat ultima oară răgaz să te gândești la ELE, acele femei care ți-au călăuzit pașii, care te-au inspirat să pășesti înainte atunci când îti era mai greu? Care au văzut în tine ceea ce tu nu îndrăzneai să vezi? Care cu blândețe ți-au arătat propriile tale bariere și te-au ajutat să fii o versiune mai bună a ta? Femeile de la care am învățat, care ne-au educat și format în felul lor. Care din ele îți vine în minte prima?

Azi, de 8 martie, lansăm o „Altfel de provocare”! Spune-i „Mulțumesc” în felul tău! Postează pe canalul tău de social media mesajul tău cu hashtag-ul #IAmHereThanksToYou.

My woman Educator, #IAmHereThanksToYou!

Făcea cele mai gustoase prăjituri. Mă dojenea cu blândețe când constata că pe ascuns mi-am băgat degetele mele de copil în blatul de tort neterminat. Mă învăța eleganța croindu-mi rochii frumoase și îmi aranja părul lung. În timp ce tânăra mea mama, era la serviciu, muncind din greu departe de casă, ea mă învăța abecedarul celor șapte ani de acasă – mă învăța să salut, să spun mulțumesc și să mă rog – căci prima rugăciune la ceas de seară cu ea am spus-o și la biserică tot cu ea am fost prima oară. O cheamă Eugenia, o femeie simplă ce m-a inconjurat mereu cu tot felul de sfaturi pentru a-mi fi mai bine și care mi-a fost aproape în primii mei  ani de viață.

O revăd de câte ori apuc. Deși măcinată de boli și bătrânețe e la fel de cochetă și la fel de plină de sfaturi de tot felul. Poate că nu i-am spus niciodată cât înseamnă pentru mine dar e una din femeile care au sădit în mine o bucățică din cea care sunt azi. Îi mulțumesc mereu, în gând și aici.

 Când ți-ai luat ultima oară răgaz să te gândești la ELE, acele femei care ți-au călăuzit pașii, care te-au inspirat să pășesti înainte atunci când îti era mai greu? Spune-ți și tu Povestea! Ne-o poți trimite aici sau o poți posta pe social media cu hashtagul #IAmHereThanksToYou

Îndrăznește!

https://blog.amaliasterescu.ro/women-educators/

Data articol: 7 martie 2019
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design