Din nou vorbind studenților despre carieră la Oracle Summer School

Amalia Sterescu \ Din nou vorbind studenților despre carieră la Oracle Summer School
Din nou vorbind studenților despre carieră la Oracle Summer School

Oracle Summer School este un program în cadrul căruia 20 de tineri studenți sau proaspăt absolvenți de facultate (profil IT dar și business/limbi străine) intră în contact cu mediul corporatist, participă la prezentări ale diverselor departamente, au exerciții de team building, se familiarizează cu cultura organizațională, participă la cursuri de soft skills sau la întâlniri cu persoane din top managementul companiei.

Îmi revine plăcerea să organizez pentru Oracle Summer School în 21 August, un workshop pe temă leadershipului în corporații cu amprentă globală, workshop ce va include și aspecte legate de consilierea în carieră, sfaturi legate de potențiale oportunități pentru acești tineri în cadrul unui gigant mondial de talia Oracle. Cu siguranță tinerii vor avea multe întrebări iar eu de abia aștept să le răspund și să le arăt că nu există bariere în calea viselor lor, totul depinde numai de concentrarea și pasiunea cu care își vor urmări obiectivele de carieră!

În ultimii doi ani am investit în dezvoltarea comunităților studențești fiind implicată în proiecte ale AIESEC , Business Club sau ale Facultății de Business Babeș Bolyai – Cluj. Oracle investește constant în dezvoltarea tinerilor studenți, în educarea și pregătirea lor pentru mediul competitiv corporatist iar eu mă bucur să mă alătur acestui efort.

Va țin la curent!

Data articol: 16 august 2013
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design