Digi24, Recrutat în Cluj: Mentoring şi consiliere în carieră

Amalia Sterescu \ Digi24, Recrutat în Cluj: Mentoring şi consiliere în carieră

În cursul săptămânii trecute, am avut plăcerea unei discuţii relaxante, despre mentoring şi consiliere în carieră, dar şi despre carenţele sistemului educaţional românesc şi despre eforturile pe care trebuie să le facă fiecare angajat-începător pentru a suplini lipsa abilităţilor necesare unui parcurs profesional de succes.

Pentru antreprenori şi nu numai, am abordat şi tema cursurilor de public speaking pe care le organizez, am transmis câteva idei despre cum pot fi dezvoltate abilităţile de a vorbi în public şi care sunt cele mai importante trucuri pentru a depăşi frica pe care o resimt oamenii aflaţi în situaţia de a transmite direct un mesaj public.

Nu în ultimul rând, puteţi afla, urmărind emisiunea, care este în prezent poziţia României pe piaţa de outsourcing şi care sunt avantajele competiţionale cu care ne mândrim, ca ţară.

Îi mulţumesc Narcisei Chiorean, realizatorul emisiunii ‘Recrutat în Cluj’, de la Digi 24 Cluj-Napoca, pentru invitaţie şi pentru şansa pe care mi-a acordat-o de a vorbi despre toate aceste subiecte. O să revin oricând cu plăcere la Cluj.

Puteţi urmări emisiunea mai jos.

Dacă aveţi întrebări suplimentare, pe tema subiectelor emisiunii, le aştept cu drag.

Recrutat in Cluj – Mentoring si consiliere in cariera pentru tineri from Amalia Sterescu on Vimeo.

Data articol: 19 februarie 2014
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design