De ce sunt nerăbdătoare să fiu speaker în San Diego la Career Thought Leaders?

Amalia Sterescu \ De ce sunt nerăbdătoare să fiu speaker în San Diego la Career Thought Leaders?

În câteva săptămâni, mai exact între 25-27 Martie, voi participa la conferința Career Thought Leaders, care va avea loc în San Diego, California.

Sunt nerăbdătoare să particip la acest eveniment din mai multe motive – unul dintre acestea ar fi că voi fi pentru prima dată speaker la acest eveniment, având ocazia să vorbesc pe aceeași scenă cu William Arruda, numărul unu în personal branding și expertul cu care m-am certificat ca Personal Branding Strategist încă din 2015 (când am devenit prima româncă certificată în personal branding).

Transformarea carierei prin storytelling și coaching 

De asemenea, voi avea ocazia să (re)întâlnesc o serie de specialiști și profesioniști din zona de consultanță, personal branding sau coaching și să aflu tendințe și noi metode de lucru pe care vi le voi împărtăși cu siguranță. Doar un exemplu, keynote speaker va fi Paul Osincup, care va vorbi despre “Positivity în the Workplace (And a Jolt of Fun!)”, fiind recunoscut la nivel mondial pentru abordarea diferită și prezentările sale energice și pline de umor, precum poti vedea in acest TEDx talk „Leading with Laughter”.

Conferința de anul acesta se învârte în jurul ideii de transformare a carierei prin storytelling, abordare pozitivă și strategii de acțiune clare. De-a lungul celor 3 zile ale evenimentului, împreună cu profesioniștii în coaching și liderii inspirationali invitați vom încerca să inspirăm participanții și să îi ghidăm în mod concret pe cei dornici să își transforme carierele și traseele profesionale. Detalii despre temă va oferi Marie Zimenoff, CEO Career Thought Leaders, „Designing Action: Transform Your Practice through Storytelling, Positivity & Action”.

În 2019 evenimentul se va desfășura într-o locație excepțională – una dintre singurele plaje private din San Diego, la Kona Kai Resort, Shelter Island. Iată un alt motiv pentru care sunt nerăbdătoare să particip la conferință! 😊 

Speak to Inspire: Express Your Personal Brand Through Advanced Public Speaking & Strategic Networking.

Despre ce am să vorbesc la conferința Career Thoughts Leaders? Despre intersecția celor două abilități care mie mi-au demonstrat că pot accelera o carieră în absolut orice domeniu: public speaking și personal branding, susținut de strategic networking. De altfel, în ultimii ani am creat si un program pe această temă: Speak to inspire.

În activitatea mea de Personal Branding Strategist am întâlnit multe situații unde am analizat puterea brandului personal, iar un lucru a devenit evident – fie că vorbim de leaderi seniori în tranziţie spre alte roluri în interiorul unei organizații, dar nu foarte vizibili în exteriorul ei, fie că vorbim de antreprenori admiraţi de echipele lor însă aproape necunoscuţi în mediul de afaceri sau poate de profesionişti care doresc să se reinventeze şi să păşească într-un domeniu nou ori de mame revenite din concediu de maternitate şi gata de a o lua de la zero pe un nou drum, elementul care poate face diferența în accelerarea carierei este dezvoltarea unui brand personal puternic şi, mai ales, autentic!

Ce este un brand personal şi care sunt beneficiile dezvoltării acestuia? Cum poți să descoperi fundamentul, valorile, principiile şi pasiunile pe care se poate construi un brand personal? Cum ar trebui să îți gândești strategia de brand personal pentru a-ți atinge scopurile profesionale? Toate acestea sunt întrebări la care voi răspunde în cadrul prezentării mele. Vezi detalii despre cursurile pe care le sustin pe aceste teme: Mastering Public Speaking, în 7 martie, în Bucureşti, disponibil şi cu înscrieri LIVE video şi Managementul Brandului Personal în 20 iunie, în Bucureşti. Mai multe cursuri poți găsi în Calendarul de Evenimente 2019.

Mergând pe ideea centrală a conferinței de la San Diego – story telling – putem spune că abilitatea de a te exprimă într-un mod autentic care să-i inspire pe ceilalți este una dintre cele mai importante „unelte” pe care profesioniștii zilelor noastre ar trebui să le stăpânească. Mai multe detalii pe această tema după ce revin de la San Diego! 

Agenda: https://www.careerthoughtleaders.com/2019agenda 

Înregistrări: https://www.careerthoughtleaders.com/event-2954088


Data articol: 3 martie 2019
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design