Cum a fost la conferința „Îndrăznește” – Cluj, 2013

Amalia Sterescu \ Cum a fost la conferința „Îndrăznește” – Cluj, 2013

pt blog INDRAZNESTE

“Îndrăznește” este o conferinţă dedicată exclusiv doamnelor şi domnişoarelor ce doresc să îşi testeze limitele ieşind din confortul cotidian, stabilindu-şi obiective ambiţioase, îndrăznind să-şi urmeze visele, chiar dacă aceasta implică uneori reinventare, sacrificii, eforturi suplimentare.

În 2013, am demarat la Cluj-Napoca şirul celor 27 de conferinţe susţinute în diverse oraşe ale ţării, de aceea mi s-a părut firesc să lansez prima ediţie a conferinţei “Îndrăzneşte” în acest oraş ce mi-a dăruit în acest an ocazia de a întâlni oameni minunaţi și de a lega noi parteneriate în această parte a ţării.

 

classicdream.ro316În ciuda perioadei aglomerate a anului, 54 de antreprenoare, angajate în mediul corporate/privat sau studente au răspuns pozitiv invitaţiei mele de a face un altfel de shopping – shopping de idei şi inspiraţie, de soluţii şi îndrăzneli menite să le ajute în a elimina din propriile bariere şi a-şi împlini obiectivele în 2014.

Pentru mine însămi acest eveniment a fost o … îndrăzneală personală, aceea de a susţine pentru prima oară o conferință Amalia Sterescu și de a vorbi timp de două ore despre barierele interioare şi exterioare ce stau în calea realizării propriilor noastre obiective, precum şi despre soluţiile ce ne stau la îndemână.

 

Reacțiile pozitive primite după eveniment mă îndreptăţesc să cred că “îndrăzneala” mea a avut efectul scontat, aşadar pregătim deja a doua ediţie a conferinţei Amalia Sterescu “ Îndrăzneşte” la Bucureşti, în primăvara lui 2014, unde vă aștept cu mare drag!

Până atunci însă, vă urez tuturor Sărbători fericite şi un an nou în care să vă transformaţi visele în realitate!

 

 

  

 

Data articol: 22 decembrie 2013
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design