Connex – echipa dincolo de timp

Amalia Sterescu \ Connex – echipa dincolo de timp
Connex – echipa dincolo de timp

mcgh

Echipa Connex s-a întâlnit aseară.

E uimitor cum niște oameni care au lucrat împreună 5, 10 sau poate 16 ani simt nevoia să spună “Prezent”, să fie acolo, să retrăiască momentele unice ale unui start-up de poveste.

Chiar dacă acum sunt corporatiști pe la alte nume mari de firmă sau antreprenori de succes, legăturile create ca echipă în perioada Connex au rămas, oamenii se regăsesc cu bucurie sinceră, se îmbrățișează cu căldură ca o familie regăsită.

BUCURIE, asta citești pe fețele lor, bucuria regăsirii, farmecul aducerii aminte, dorința de a mai construi ceva împreună, orice – căci ne cunoaștem și avem încredere unii în alții.

Unii au mai încărunțit, alții au rămas neschimbați, alții au mai făcut un copil, unii au divorțat, alții au plecat din țară și au revenit, unii tocmai și-au schimbat job-ul, alții tocmai au devenit antreprenori, alții și-au cunoscut sufletele pereche în Connex și au venit împreună, unii și-au schimbat cariera și au demarat business-uri noi – dar toți sunt profesioniști școliți la școala Connex care fac diferența, oriunde s-ar afla.

M-am simțit norocoasă, pentru a nu știu câtă oară că am putut cunoaște astfel de oameni și o astfel de echipă. M-am dus la întâlnire cu badge-ul de Mobifon/Connex în buzunar – a fost amuzant să dau timpul cu 16 ani în urmă, să mă uit la acel badge și să mi se perinde prin fața ochilor tot ce a urmat post Connex. O călătorie frumoasă.

Notă: Autor caricatură – Mircea Gheorghe, ex Connex.

Data articol: 16 aprilie 2013
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design