Cartea ta „Tango cu viața” ajunge la tine, în luna iulie, cu autograful meu

Amalia Sterescu \ Cartea ta „Tango cu viața” ajunge la tine, în luna iulie, cu autograful meu

Au trecut patru luni de la lansarea cărții mele “Tango cu viața”. În toată această perioadă, am primit multe mesaje de la voi. În unele dintre ele m-ați felicitat, în altele m-ați asigurat că o să îmi scrieți după ce o să citiți cartea, iar în altele mi-ați transmis că v-ar fi plăcut să ne cunoaștem la lansare și să aveți volumul cu autograf.

Vă mulțumesc pentru toate gândurile transmise. Vă mulțumesc că ați pus cartea mea în biblioteca și mintea voastră.

La aproape patru luni de la lansare, m-am gândit să vă ascult și să vă trimit „tangoul meu cu viațacu autograf. Așadar, fiecare carte pe care o veți comanda, va veni personalizată cu autograful meu, acesta fiind modul meu de a vă mulțumi pentru interesul arătat față de experiențele și poveștile pe care le-am împărtășit cu voi.

După cum știți, „Tango cu viața” este o colecție de texte care ilustrează dansul propriu cu viața. Ea se încadrează în categoria cărților motivaționale, având scopul de a inspira toate persoanele care se confruntă cu greutăți.

Am scris despre toate experiențele frumoase, dar și dificultățile pe care le-am întâmpinat în evoluția de pe străduța din Câmpina până la școala de public speaking, iar eseurile mele sunt aranjate în 3 categorii: Dragoste și Relații, Carieră și Leadership și Îndrăznește!

Acum e momentul ca ea să ajungă la voi cu autograful meu. Și pentru că nu am reușit să ne cunoaștem personal, vă invit să îmi scrieți câteva rânduri despre voi, despre profesia voastră, astfel încât autograful meu să fie doar pentru tine, cel care îmi scri.

Așadar, toate cărțile „Tango cu viața”comandate în luna iulie vor ajunge la voi cu tot cu autograf: 

Data articol: 1 iulie 2015
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design