Brandul tău personal – cheia succesului în afaceri

Amalia Sterescu \ Brandul tău personal – cheia succesului în afaceri

De ce acest program?

În ultimii doi ani, adeseori, în lucrul individual alături de clienții mei am sesizat că, dincolo de nevoia de a primi suport în tranziția lor în carieră sau de a-și îmbunătăți abilitățile de public speaking ori de networking strategic – există o nevoie mult mai amplă și uneori insuficient exprimată sau identificată de acești clienți și anume: nevoia de dezvoltare a unui brand personal puternic. Fie că erau leaderi seniori în tranziție spre alte roluri în interiorul corporației, dar  nu foarte vizibili în exteriorul ei, fie că erau antreprenori admirați de echipele lor însă aproape necunoscuți de mediul de afaceri, fie că vorbim de profesioniști ce doresc să se reinventeze și să pășească într-un domeniu nou unde nu sunt încă recunoscuți, ori mame revenite din concediu de maternitate și gata de a o lua de la zero pe un nou drum – toți aveau nevoie de cultivarea unui brand personal puternic și mai ales autentic!

Personal, am trecut printr-o tranziție de carieră importantă – de la corporație la antreprenoriat și, am reușit în ultimii trei ani să îmi construiesc un brand personal autentic și vizibil! Experiența ultimilor 3 ani în personal branding e o resursă bună pentru toți clienții mei actuali și viitori!

De asemenea,  pentru a-mi putea ajuta mai bine clienții existenți și potențiali, m-am instruit cu nr.1 mondial în personal branding, William Arruda și am devenit strategist pe brand personal.

Îmi face plăcere, așadar, să vă anunț lansarea primului program pilot „Brandul tău personal – cheia succesului în afaceri”  în data de 29 mai, la Iași.

Cui se adresează?

Ai o profesiune liberală? Ești consultant sau coach? Ești freelancer? Ești antreprenor? Ori Manager dornic să progreseze în ierarhia corporatistă? Atunci vino la programul meu „Brandul tău personal – cheia succesului în afaceri” program pe care îl desfășor în premieră în România. Ce vei învăța?

1)      Vei învăța ce este un brand personal și care sunt beneficiile cultivării unui brand personal;

2)     Vei învăța cum să descoperi care este fundația brandului tău personal și pe ce poți să construiești mai departe, care sunt valorile, principiile și pasiunile care te definesc;

3)     Vom diagnostica  împreună modul în care îți exprimi în acest moment brandul personal și cum ai putea face mult mai mult ca să-ți faci cunoscut brandul personal către audiența tință;

4)     Mijloace de comunicare, social media și în special sfaturi utile legate de utilizarea Linkedin ca cel mai important site de portofolii de carieră.

5)      La final te voi ajuta să formulezi planul tău de acțiune pentru un brand puternic!

Detalii:

Programul durează o zi, interval 9:00-18:00

Cost: 560 lei

Te invit să te înscrii la programul pe care îl voi facilita la Iași completând formularul de mai jos sau printr-un email la adresa office@amaliasterescu.ro

Pentru solicitări de coaching individual pe personal branding: mail office@amaliasterescu.ro

Nu rata această oportunitate, numărul de locuri în sală este limitat!

Mai multe informații despre Amalia Sterescu la www.amaliasterescu.ro și ro.linkedin.com/in/amaliasterescu

[form form-9]
Data articol: 11 mai 2015
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design