Back to reality: Toamna Profesioniștilor

Amalia Sterescu \ Back to reality: Toamna Profesioniștilor

Încă e vară și temperatura din termometre parcă nu ne lasă să ne facem programul pentru următorul trimestru. Apoi, la finalul ei, ne lovim de astenia de toamnă. Dar, pentru că suntem profesioniști, în tot ceea ce întreprindem, este impetuos necesar să ne gândim la viitor. Așadar, vă propun „Toamna profesioniștilor”, o serie de evenimente care vă vor ajuta atât în dezvoltarea personală, cât și în cea profesională!

Propunerea mea începe cu „Managementul brandului personal în interiorul organizației”, acesta fiind un program unic în România, care se va desfășura între 18 și 19 septembrie, în București.

Pentru a găsi cele mai bune strategii pentru clienții mei, dar și pentru mine personal, am realizat că e nevoie să mă instruiesc cu cei mai buni din lume în personal branding, mai ales că eu însămi am parcurs o tranziție de la corporate la antreprenoriat în ultimii ani și m-am lovit de provocările construirii unui brand personal autentic.

Uite așa, în 2015, am adăugat expertizei mele și certificarea ca strateg în personal branding și mă bucur să descopăr cum teoria se poate îmbina atât de frumos și eficient cu practica.

Așadar, ca să dau un pic din casă, pentru a-ți construi un brand personal autentic nu face eroarea pe care o fac mare parte din profesioniștii locali: aceea de a comunica pe toate canalele, tuturor, orice – „ca să fie” , fără o strategie și fără o aliniere la o misiune personală, fără a targeta un anumit profil de clienți utili business-ului tău. Toate detalii și strategiile le voi prezenta în cele două zile de workshop de la București. Cursul va putea fi aprofundat și de clujeni și timișoreni, pe 30 septembrie, respectiv 23 octombrie.

Pe lângă brandul personal, este foarte importantă atenția la detalii, pentru că, într-o piață globală foarte competitivă, detaliile contează, chiar și cele la care nu te gândești. Așadar, pe 6 noiembrie, îți propun să îți iei reputația la control! Dacă reputația ta online are nevoie de puțin detergent, vino la workshopul meu, unde poți învăța câteva tips and tricks care te pot ajuta să atenuezi pagubele reputaționale generate din diverse motive. De asemenea, dacă dorești să înțelegi mai bine ce este brandul personal și cum îl poți cultiva ca la carte cu scopul de a-ți realiza obiectivele profesionale și de carieră, atunci acest workshop este pentru tine! Și, dacă nu ai o prezență digitală, cursul te va ajuta să-ți dezvolți propria roată de comunicare.

Și pentru că vorbim de o piață competitivă, „Toamna profesioniștilor” cuprinde și masa rotundă „Outsourcing Romania – recrutarea incotro?”, care își propune, prin participanții săi, să împărtășească practici de succes din recrutarea actuală și din Europa de Est și să ofere potențiale soluții la provocările cu care procesul de recrutare autohton se confruntă, dar și soluții legate de managementul talentelor.

Iar o toamnă a profesioniștilor trebuie să se încheie cu un eveniment care să te inspire și ambiționeze. Astfel, pe 26 noiembrie, la conferința „Tango cu viața”, vei fi parte a unei alt fel de lecție de leadership și la un nou concept de conferință. Vom disemina, împreună, într-o manieră inedită, lecții aspre de leadership, dar și lecțiile vieții, cu dilematica balanță între viața profesională și cea personală!

Data articol: 21 iulie 2015
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design