Amalia Sterescu, la Bizpower: Liderii autentici învață din eșec

Amalia Sterescu \ Amalia Sterescu, la Bizpower: Liderii autentici învață din eșec

Bizpower 2014 și-a început lucrările. În jur de 700 de persoane s-au adunat într-un singur loc pentru a împărtăși din experiența antreprenorială sau pentru a învăța din exemplele altora. Amalia Sterescu, fondator outsourcing advisors România și Public Speaking School, a fost primul speaker al primei conferințe. Ea a vorbit despre ce înseamnă leadership autentic și care poate fi cheia succesului în afaceri.

„Pe cărțile de vizită scrie director sau șeful șefilor, însă puțini sunt cu adevărat lideri autentici. Rolul unui lider este să aibă o viziune, or un orb nu poate să conducă alți orbi. Lipsa pasiunii liderului este contagioasă, dacă simțiți că locul dumneavoastră nu este acolo, atunci faceți o schimbare, pentru că în caz contratr nu veți ajunge la succes. Lipsa de loialitate nu este o dovadă de lidership autentic ”, a spus Amalia Sterescu.

Ea a mai specificat că liderii autentici învață din eșec, iar cei neautentici îl cosmetizează. „Nu este normal să nu înveți din eșec, pentru că cei care nu învață, ei nu vor să iasă din zona lor de confort”, a mai adăugat Amalia Sterescu.

Articol publicat în agora.md (02 mai 2014).

Data articol: 15 mai 2014
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design