5 Motive pentru care merită să urmezi un curs de Networking Strategic

Amalia Sterescu \ 5 Motive pentru care merită să urmezi un curs de Networking Strategic

Networking strategic? Dacă nu ești încă foarte convins cum se aplică această metodă pentru tine și business-ul tău, te invit să citești, mai jos, cele puțin 5 motive pentru care eu îl practic, îl recomand și îl susțin prin Cursurile pe care le derulez prin Public Speaking School.

1. Pentru că timp de 16 ani am învățat ce înseamnă valoarea unui bun networking intern în mediul corporatist iar unele lecții nu au fost ușoare. Am învățat cum te poate ajuta un network intern eficient în realizarea obiectivelor de carieră sau a celor de business. În 16 ani de experiența în leadership am învățat că performanța trebuie întotdeauna susținută de un network intern puternic!

2. Atunci când am devenit antreprenor în Romania, în 2013, lăsam în spate contacte în mediul de afaceri internațional însă a trebuit să construiesc de la zero un web de influență în mediul de afaceri din Romania cu care nu avusesem ocazia să interacționez în ultimii ani, focusul meu fiind pe relația cu clienții din 51 de țări ale lumii. Și am reușit! Rezultatele sunt vizibile.

3. Ca speaker la peste 30 de conferințe anual în România, am sesizat deficiența mediului de afaceri românesc de a face networking de calitate, prin urmare am studiat practicile de succes în business networking și networking strategic și am pus la punct unul din primele programe destinate managerilor și antreprenorilor care doresc să abordeze networkingul, nu cantitativ, ci calitativ!

4. Dacă vii la acest curs de Networking strategic vei învăța:
• Cum să te ferești de obiceiurile nesănătoase în business networking;
• Cum să înveți să faci networking chiar dacă uraști să faci asta;
• Care ți-e stilul personal de a face business networking și ce învățăminte poți trage din propriile comportamente;
• De ce construirea de relații durabile e mai valoroasă decât numărul de cărți de vizită strânse;
• Care sunt etapele unui business networking efectuat cu succes;
• Ce înseamnă networking strategic și care sunt cele mai importante practici care ne ajuta să menținem un network funcțional;

5. La cursul de Networking Strategic pe care-l susțin vei exersa, vei învăța în mod practic, de la un profesionist cu experiență și nu în ultimul rând te vei distra! La final nu pleci cu mâna goală ci cu un plan de acțiune bine definit gata de pus în aplicare spre folosul business-ului tău și al brandului tău personal!

Următoarea sesiune va avea loc la Iași în 31 Ianuarie.

Pentru înscrieri te aștept aici: http://www.publicspeakingschool.ro/mastering-public-speaking-networking-strategic/

Data articol: 7 ianuarie 2015
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design