3 Motive pentru care nu trebuie să ratezi Business Days București

Amalia Sterescu \ 3 Motive pentru care nu trebuie să ratezi Business Days București

Dacă nu ești familiarizat cu evenimentul Business Days, atunci poate că e suficient să știi doar atât: este singurul eveniment de business, în serie, la scară națională, care a trecut testul timpului! An după an, acest eveniment dedicat comunității de antreprenori din România – și nu numai – a reușit să coopteze cei mai buni speakeri autohtoni, într-un format ce reușește să atragă peste 600 de participanți, la fiecare ediție.

Din 2012 sunt Speaker Business Days și am văzut acest eveniment funcționând ca o veritabilă platformă pentru antreprenorii români – atât la București, Cluj, Iași dar și la Timișoara și Oradea.

Participanții vin cu multe speranțe la acest eveniment și, de cele mai multe ori, conform feedback-ului primit, își găsesc aici sursa de inspirație sau soluțiile necesare la problematica lor și uite așa – se transformă în participanți în serie.

Dacă nu ai participat până acum la Business Days – te informez că în intervalul 10-11 Decembrie are loc ediția din București.

Prezentările mele

Iată 3 motive pentru care nu ar trebui să lipsești:

  1. Înveți de la cei mai buni! Este impresionantă calitatea speakerilor ce susțin conferințe în ambele zile sau moderează workshop-uri. Antreprenori cu experiență, consultanți, traineri, experți internaționali – toți abordează o gamă diversă de teme de unde este imposibil să nu preiei soluții la unele probleme de business care te frământă.
  2. Networking. Vrei să cunoști persoane utile business-ului tău? Persoane la care poate nu ai avea acces în mod normal? Atunci trebuie să știi că platforma de networking pusă la dispoziție de Business Days este una din cele mai moderne și funcționale folosite la evenimentele de business din România. Îți poți programa în avans întâlnirile, poți beneficia de suportul echipei organizatoare și poți pleca de la eveniment cu câteva contacte utile ce se pot transforma ulterior în potențiale colaborări! Și chiar dacă în medie la un eveniment Business Days vin 600 de oameni și teoretic ai numeroase opțiuni de networking, Business Days îți dă șansa de a face networking targetat.
  3. Inspirație. Nu există nici un eveniment de business în România, la care să ai acces la un număr atât de mare de speakeri experimentați care transmit cu generozitate idei, concepte, soluții. Și mai transmit ceva: inspirație, motivare și entuziasm. Vino și ia-ți doza de inspirație acum, la final de an, de la Business Days București și nu vei regreta!

Pentru înscrieri poți accesa acest link : www.businessdays.ro

Să ne revedem cu bine!

Data articol: 2 decembrie 2014
© 2023 Amalia Sterescu Designed by: Live Design